ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Στην 34η θέση μεταξύ 60 πληρωμάτων βρίσκεται ο Γιάννης Μιτάκης μετά τις τις πρώτες τέσσερις ιστιοδρομίες της κατηγορίας ΦΙΝΝ
Μόνο τη μία από τις δύο σημερινές ιστιοδρομίες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της κλάσης ΦΙΝΝ που διεξάγεται στην Μελβούρνη έτρεξε ο Γιάννης Μιτάκης.
Η τρίτη κούρσα καθυστέρησε πολύ λόγω των συνεχών αλλαγών του αέρα και ο ιστιοπλόος του Ν.Ο.Ε. δεν αγωνίστηκε, ενώ στην τέταρτη τα πήγε αρκετά καλά και τερμάτισε στην 18η θέση.
Έτσι, μετά από 4 ιστιοδρομίες και σε σύνολο 60 σκαφών ο Μιτάκης είναι 34ος με 132 βαθμούς, από τους οποίους τους 61 τους χρεώθηκε στην ιστιοδρομία που δεν αγωνίστηκε.
Πρώτος πέρασε ο Νεοζηλανδός Τζ. Τζούνιορ με 12 βαθμούς και τον ακολουθούν ο Κροάτης Ν. Μπουγκάριν με 26 βαθμούς και ο συμπατριώτης του Α. Μαλόνεϊ με 27 βαθμούς.
MUST READ
Το «τώρα, τρέχουμε» του Μεντιλίμπαρ, η επιστροφή του Ρέτσου και η «έκπληξη» με Γιάρεμτσουκ
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από