Ράλι Ντακάρ : Ατύχημα και πρόωρη εγκατάλειψη για Βίλας Μπόας

Πρόωρο τέλος είχε η συμμετοχή του διάσημου Πορτογάλου προπονητή, Αντρέ Βίλας Μπόας στο περίφημο Rally Dakar. Το πασίγνωστο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκίνησε την διαδρομή του στις 6 Ιανουαρίου από τη Λίμα και, αφού περάσει από τρεις χώρες (Περού, Βολιβία και Αργεντινή), θα ολοκληρωθεί στην Κόρδοβα στις 20 του μήνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που εργάσθηκε για […]

Πρόωρο τέλος είχε η συμμετοχή του διάσημου Πορτογάλου προπονητή, Αντρέ Βίλας Μπόας στο περίφημο Rally Dakar. Το πασίγνωστο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκίνησε την διαδρομή του στις 6 Ιανουαρίου από τη Λίμα και, αφού περάσει από τρεις χώρες (Περού, Βολιβία και Αργεντινή), θα ολοκληρωθεί στην Κόρδοβα στις 20 του μήνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που εργάσθηκε για τελευταία φορά στην Κίνα και την Σανγκάη SIPG, είχε ατύχημα κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς.

«Θέλω να πω σε όλους ότι εγώ και ο Ρούμπεν Φάρι είμαστε καλά. Περάσαμε έναν αμμόλοφο και το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου συνετρίβη. Δυστυχώς το Rally Dakar τελείωσε για εμάς. Καλύτερη τύχη την επόμενη φορά. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξής σας», είπε συγκεκριμένα ο Βίλας Μπόας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από