Μπότας: «Ανοησίες όσα γράφονται για εμένα»

Καθόλου χαρούμενος με τις φήμες που θέλουν την Red Bull να τον αντικαθιστά δεν εμφανίστηκε ο Βάλτερι Μπότας.

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο Βάλτερι Μπότας τις φήμες που θέλουν την Red Bull να σκέφεται να τον αλλάξει στα μέσα της σεζόν. Ο πιλότος της Red Bull δήλωσε σίγουρος πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και μίλησε ανοιχτά για τον εκνευρισμό του.

«Ξέρω πως δεν πρόκειται να αντικατασταθώ στο μέσον της σεζόν. Ως ομάδα δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο. Έχω συμβόλαιο για τη φετινή χρονιά και υπάρχει μόνο μια ομάδα που κάνει τέτοια πράγματα στην F1 και δεν είμαστε εμείς.

Δεν νιώθω πίεση από τη μεριά μου. Ξέρω πως έχουν τα πράγματα και κυκλοφορούν πολλές ανοησίες. Είναι μέρος του αθλήματος». Εν συνεχεία, ο Μπότας δήλωσε πως πιστεύει ακόμα στο όνειρο του Πρωταθλήματος. Στέκεται στο γεγονός πως η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και δεν πιστεύει πως θα υπάρξουν από τώρα εντολές από την ομάδα. «Έχουμε ακόμα 20 αγώνες για το τέλος της σεζόν.

Είναι πάρα πολλοί οι βαθμοί και δεν πρόκειται να παρατήσω τον στόχο του Πρωταθλήματος. Πάντα πίστευα πως η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς και θα συνεχίσω να δουλεύω γνωρίζοντας πως θα έρθουν τα αποτελέσματα. Δεν ανησυχώ πάντως για εντολές ομάδας, καθόλου. Γνωρίζω πως υπάρχει μια μικρή διαφορά, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Από μεριάς μου δεν έχει νόημα να σκέφτομαι κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από