Ανακοίνωσε Μπενέκου ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Άλκηστης Μπενέκου, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση της.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της πολίστριας Άλκηστης Μπενέκου, με την Ελληνίδα αθλήτρια να υπογράφει το συμβόλαιο της με τους ερυθρόλευκους.

Η Μπενέκου αποτελεί και την πρώτη προσθήκη της ομάδας πόλο των γυναικών του συλλόγου, ενώ στις πρώτες τις δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άλκηστη Μπενέκου. Η Ελληνίδα αθλήτρια (ημ. γέννησης 31/1/1994), υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Άλκηστης Μπενέκου ανέφερε τα εξής: «Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό, αποτελεί ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είχα φύγει για Αμερική πριν από 4 χρόνια και από τότε είχα στο μυαλό μου ότι μια ημέρα θα ήθελα να γίνω μέλος αυτού του συλλόγου. Είναι μεγάλη τιμή που μου έγινε αυτή η πρόταση, ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από