Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 17-5

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 17-5 του Απολλωνα Σμύρνης και έκαναν το 7 στα 7 στο φετινό πρωτάθλημα.

Την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 συνεχίζει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Τελευταίο θύμα της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου ο Απόλλων Σμύρνης.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Δευτέρας χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησαν στο Παπαστράτειο με 17-5 και πέτυχαν την 7η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό ήταν οι Μάρο Γιόκοβιτς και Στέλιος Αργυρόπουλος, οι οποίοι σκόραραν από τέσσερα γκολ ο καθένας, ενώ από τρία σημείωσαν οι Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς!

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 4-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ήταν ήδη στο +6 (9-3). Το ίδιο έργο συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 17-5 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-2, 4-1, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 4, Μπουλιούμπασιτς 3, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος 4, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανίδης, Μπάντερ-Νάσερ 1, Αλαμάνος, Μπεριστιάνος, Μοσκόφ 2, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Γκάτσος.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από