Ζβέρεφ – «Οι δικηγόροι μου έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες» (pic)

Ο Σάσα Ζβέρεφ αρνήθηκε για ακόμη μια φορά τις κατηγορίες κακοποίησης της πρώην συντρόφου του, Όλια Σαράποβα και ξεκαθάρισε πως περνάει στην αντεπίθεση.

Για ακόμη μια φορά ο Σάσα Ζβέρεφ αρνήθηκε τις κατηγορίες κακοποίησης της πρώην συντρόφου του και προανείγγειλε νέες νομικές ενέργειες κατά του δημοσιογράφου και του μέσου που «φιλοξένησαν» τις δηλώσεις της πρώην τενίστριας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πάντα στήριζα πλήρως τη δημιουργία πολιτικής για την ενδοοικογενειακή βία από την ATP. Επιπλέον, καλωσορίζω την έρευνα για την υπόθεση και ζητάω εδώ και μήνες από την ATP να ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα.

Όπως έχω ξαναπεί, αρνούμαι κατηγορηματικά και αδιαμφισβήτητα κάθε ισχυρισμό. Έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή κατά του εκδότη και του δημοσιογράφου που δημοσίευσαν τους ψευδείς ισχυρισμούς, που υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες είναι δυσφημιστικές και ψευδείς. Παρόλα αυτά, ο εκδότης και ο δημοσιογράφος ηθελημένα παραβιάζουν τη δικαστική εντολή, αποφεύγοντας να κατεβάσουν το ρεπορτάζ και συνεχίζοντας να προωθούν επανειλημμένως τους ισχυρισμούς στα social media. Οι δικηγόροι μου έχουν ξεκινήσει περαιτέρω διαδικασίες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από