Άτυχη η Σάκκαρη, αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας

Άδοξα τελείωσε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Kremlin Cup, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια αποχώρησε στα μέσα του πρώτου σετ λόγω αδιαθεσίας - Στον τελικό η Αλεξάντροβα όπου θα αντιμετωπίσει την Κονταβέιτ.

Κρίμα. Μεγάλο κρίμα. Η Μαρία Σάκκαρη αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας από τον ημιτελικό του Kremlin Cup και έτσι η πορεία της στη διοργάνωση τελείωσε άδοξα.

Συνεπώς, η Εκατερίνα Αλεξάντροβα πέρασε ξεκούραστα στον τελικό του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κονταβέιτ με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Σάκκαρη, μετά από αυτή την εξέλιξη, έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το Kremlin Cup και ταυτόχρονα να ανέβει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Άρα, η Ελληνίδα τενίστρια παραμένει στο Νο7.

Όσον αφορά το ματς, η Αλεξάντροβα πραγματοποίησε εξαιρετικο ξεκίνημα και όλα έδειχναν πως θα κατακτούσε το πρώτο σετ. Η αναμέτρηση διεκόπη στο 4-1 υπέρ της Ρωσίδας. Η Αλεξάντροβα κράτησε πολύ εύκολα το σερβίς της σε όλα τα game και σε συνδυασμό με το break που έκανε στο 2-0 απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα.

Στο 4-1 η Σάκκαρη κάλεσε τη φυσιοθεραπεύτρια διότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία. Η γιατρός της πήρε την πίεση, της έδωσε οξυγόνο και κρίθηκε απαραίτητο η Ελληνίδα τενίστρια να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από