Συνελήφθη ο Τζόκοβιτς! (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνελήφθη από τις αρχές της Αυστραλίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιβάλλον του Σέρβου

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς λίγες ώρες μετά τη δικαίωση του από το δικαστήριο της Μελβούρνης φέρεται να έχει συλληφθεί από τις αρχές της Αυστραλίας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του ίδιου του Σέρβου τενίστα.

Ειδικότερα, μια Σέρβα δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία με τον πατέρα του «Νόλε» προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με τη δικαίωση του στην έφεση στην υπόθεση της ακύρωσης της βίζας του και εκείνος της ανέφερε ότι ο γιος του συνελήφθη με σκοπό την απέλασή του από τη χώρα!

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πριν λίγη ώρα είχε δικαιωθεί από το ομοσπονδιακό δικαστήριο και δεν θα ακυρωνόταν η βίζα του. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ενημέρωση είτε από την πλευρά του ίδιου του Τζόκοβιτς, είτε από τους δικηγόρους του, είτε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας, όμως στη Σερβία κάνουν λόγο για νέο σκάνδαλο.

Ο αδερφός του Τζόκοβιτς, Τζόρτζε, δήλωσε σε Μέσο της Σερβίας: «Μια νύχτα χωρίς ύπνο είναι πίσω μας, αλλά περνάμε δύσκολες στιγμές. Ο Νόβακ έδειξε πόσο επιμένει στον εαυτό και τα ιδανικά του. Πάλεψε για τον ίδιο και για όλο τον κόσμο. Το δικαστικό σύστημα πήρε τη σωστή απόφαση βασισμένη σε όλα τα στοιχεία που παρουσιάσαμε. Και τώρα μαθαίνουμε πως το Υπουργείο είναι υπεράνω του νόμου! Μαθαίνουμε πως θα τον συλλάβουν Ο ίδιος είναι σε συνεννόηση με τους δικηγόρους του για το τι θα κάνουν. Προφανώς η ήττα ήταν πολύ μεγάλη για να τη χωνέψει η κυβέρνηση της Αυστραλίας», τόνισε.

Όσον αφορά τη νομοθεσία στην Αυστραλία, φαίνεται πως η κυβέρνηση παρότι στο δικαστήριο ο Σέρβος κέρδισε την έφεση, έχει τη δυνατότητα να τον απελάσει. Και εφόσον γίνει αυτό δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην Αυστραλία για τρία χρόνια. Φυσικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Australian Open είναι αμφίβολη, αφού είναι πιθανό να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη χώρα των καγκουρό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από