Μεγάλη ανατροπή με Τζόκοβιτς!

Μεγάλη ανατροπή με Τζόκοβιτς!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δικαιώθηκε από το δικαστήριο, καθώς ανατράπηκε η ακύρωση της βίζας του από τις αρχές της Αυστραλίας και αναμένεται να αφεθεί άμεσα ελεύθερος. Τι λέει η πλευρά της κυβέρνησης για την υπόθεση...

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από ταλαιπωρία αρκετών ημερών στην Αυστραλία και την ακύρωση της βίζας του δικαιώθηκε από το δικαστήριο και θα αφεθεί άμεσα ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, ο δικαστής Άρθουρ Κέλι που ανέλαβε να βγάλει εις πέρας την υπόθεση της εισόδου του Σέρβου τενίστα στην Αυστραλία χωρίς εμβόλιο, αλλά με ιατρική εξαίρεση, με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο ακόμα και να απελαθεί, δικαίωσε την πλευρά του «Νόλε» τονίζοντας μάλιστα πως η απόφαση των αρχών της Αυστραλίας και της Μελβούρνης ήταν παράλογες και ξεκαθάρισε ότι ο σπουδαίος τενίστας και πολυνίκης του Australian Open θα πρέπει να αφεθεί άμεσα ελεύθερος.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο δικαστής ανέτρεψε την απόφαση των αρχών για τον Τζόκοβιτς, ο δικηγόρος της κυβέρνησης Κρις Τραν ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως η υπουργός εσωτερικών Κάρεν Άντριους έχει την εξουσία να απελάσει τον Σέρβο από την Αυστραλία. Και εφόσον παρθεί μια τέτοια απόφαση τότε ο «Νόλε» δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην Αυστραλία για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η υπόθεση θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμη, παρά τη δικαίωση από τον δικαστή για τον Τζόκοβιτς, μιας και η κυβέρνηση της Αυστραλίας φαίνεται διατεθειμένη να το τραβήξει στα άκρα. Η απόφαση του δικαστή πάρθηκε μέσα σε 30 λεπτά από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του, ενώ ζήτησε και να καλυφθούν τα έξοδα της δίκης από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Από εκεί και πέρα, η συμμετοχή του Τζόκοβιτς δεν είναι 100% δεδομένη η συμμετοχή του εννιά φορές νικητή του Αυστραλιανού Open στο Grand Slam της Μελβούρνης, που αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου και ο λόγος είναι η εξουσία που έχει η κυβέρνηση να απελάσει τον Τζόκοβιτς απο τη χώρα. Και αν φυσικά αποφασίσει να το κάνει πράξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ