Συνεχίζει ακάθεκτη η Οσάκα περνώντας από την Κέρμπερ (2-0)

Η Ναόμι Οσάκα δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Αντζελίκ Κέρμπερ, επικρατώντας με 2-0 σετ.

Με μία κυριαρχική εμφάνιση, η Ναόμι Οσάκα επικράτησε άνετα με 6-2, 6-3 του Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, Αντζελίκ Κέρμπερ, σε μία σύγκρουση μεταξύ δύο πρώην Νο1 του κόσμου, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Μαϊάμι Όπεν, όπου θα απουσιάσουν με τραυματισμούς δυνατά ονόματα, όπως η Σιμόνα Χάλεπ (Νο19) και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Νο9).

Η κάτοχος τεσσάρων Γκραν Σλαμ πραγματοποίησε μία δυνατή εκκίνηση απέναντι στην Γερμανίδα, κάνοντας από νωρίς το break για να προηγηθεί με 2-0 στα game και να μην κοιτάξει πίσω… Η Οσάκα δεν επέστρεψε στην Κέρμπερ να επιστρέψει στο ματς, καθώς εκμεταλλευόμενη το σερβίς της, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Η νίκη ήταν η πρώτη της Οσάκα εναντίον της Κέρμπερ από το U.S. Open του 2017, ενώ στέρησε από την αντίπαλό της την πέμπτη σερί επιτυχία στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων (η Κέρμπερ προηγείται με 4-2). Ήταν επίσης η πρώτη νίκη της Οσάκα απέναντι σε παίκτρια του Top-20, μετά το περσινό Μαϊάμι Όπεν.

Στην επόμενη φάση η Οσάκα καλείται να περάσει το εμπόδιο της Τσέχας, Καρολίνα Μούχοβα (Νο74 στον κόσμο), η οποία κέρδισε τη φιναλίστ του US Open, Λέιλα Φερνάντες με 6-4 7-6 (3).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από