Τι ώρα παίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ίλια Ιβάσκα

O Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ίλια Ιβάσκα σε συνέχεια της χθεσινής τους αναμέτρησης, η οποία διεκόπη λόγω βροχόπτωσης.

Ο εναρκτήριος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά στο Όπεν της Βαρκελώνης, απέναντι στον Ίλια Ιβάσκα για τον β΄ γύρο του τουρνουά, ξεκίνησε αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της βροχής και θα συνεχιστεί σήμερα (21/4).

Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε δύο φορές, τη δεύτερη οριστικά. Η πρώτη ήταν αμέσως μετά το πρώτο γκέιμ, που κατάκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής. Τότε η ένταση της βροχής αυξήθηκε και οι δύο αθλητές πήγαν στα αποδυτήρια.

Ύστερα από αρκετή ώρα επέστρεψαν στο γήπεδο, ο Τσιτσιπάς βρήκε ρυθμό και με δύο break προηγήθηκε με 5-1 αλλά ο ουρανός της Καταλονίας είχε άλλα… σχέδια και η βροχή επέστρεψε καταρρακτώδης, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, όπως και των υπόλοιπων που βρίσκονταν σε εξέλιξη και οι οποίοι θα συνεχιστούν επίσης τη μεγάλη Πέμπτη.

Ετσι, ο αγώνας θα συνεχιστεί σήμερα στις 14.00, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει το πλεονέκτημα μετά και το σημερινό 5-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από