Η αποκάλυψη του Κύργιου: «Ο ατζέντης μου με έβγαλε από παμπ στις 04:00 γιατί έπαιζα με τον Ναδάλ»

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε ότι το 2019 χρειάστηκε ο ατζέντης του να πάει να τον μαζέψει από μία παμπ στις 04:00 τα ξημερώματα, καθώς την επόμενη ημέρα αγωνιζόταν κόντρα στον Ράφα Ναδάλ.

Ο Νικ Κύργιος τις τελευταίες μέρες είναι στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ, λόγω της κόντρας του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη σπουδαία πρόκριση του με 3-1 σετ επί του Έλληνα τενίστα.

Ο Ελληνοαυστραλός που έχει φτάσει στα προημιτελικά του Wimbledon και συνεχίζει, μιας και επικράτησε με 3-2 σετ του Μπράντον Νακασίμα (Νο56) στους «16» προχώρησε σε μια σημαντική και ιδιαίτερη αποκάλυψη σχετικά με εκείνον.

Διαβάστε επίσης: «Αγκαλιά» με στόπερ η ΑΕΚ

Η αποκάλυψη του λοιπόν ήταν ότι το 2019 αντιμετώπιζε τον Ράφαελ Ναδάλ στο Wimbledon και διεκδικούσε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, όμως το προηγούμενο βράδυ του αγώνα, ο Κύργιος δεν ξεκουραζόταν όπως συνηθίζεται, αλλά διασκέδαζε σε μία παμπ.

Χρειάστηκε μάλιστα, να επέμβει ο μάνατζέρ του, ο οποίος τον ανάγκασε να φύγει στις 04:00 τα ξημερώματα πριν τον αγώνα.

«Νιώθω ότι έχω περάσει τόσα πολλά. Αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να παραμείνω πιο συγκρατημένος. Το 2019 ο ατζέντης μου έπρεπε να έρθει για να με αναγκάσει να βγω από μια παμπ στις 4 το πρωί για να παίξω με τον Ναδάλ, στον δεύτερο γύρο στο Wimbledon Έχω κάνει πολύ δρόμο από τότε, αυτό είναι σίγουρο», τόνισε ο Ελληνοαυστραλός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από