Στη Σαντορίνη η Πάουλα Μπαντόσα: «Τέλειο μέρος…» (pics)

Η Ισπανίδα τενίστρια, No. 4 στην παγκόσμια κατάταξη, κάνει διακοπές στη Σαντορίνη και ιαφημίζει την Ελλάδα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ομορφιές της Ελλάδας έχει η Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα, Νο. 4 στην παγκόσμια κατάταξη, βρίσκεται στη Σαντορίνη και με τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διαφημίζει τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η 24χρονη, μετά τον αποκλεισμό της στους «16» του Γουίμπλεντον από τη Σιμόνα Χάλεπ (2-0), ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει μερικές ανέμελες στιγμές με τον σύντροφό της και φυσικά να γεμίσει τις μπαταρίες της, ενόψει του αμερικάνικου swing.

Διαβάστε επίσης: Ο Ελληνας «μαέστρος» πίσω από τη νέα βασίλισσα του Γουίμπλεντον (pics+vids)

Η Μπαντόσα «μαγεύτηκε» με τις ομορφιές της χώρας μας και δημιούργησε ένα άλμπουμ με 9 φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί του Αιγαίου, με την 24χρονη μάλιστα να τονίζει ότι η Σαντορίνη είναι το «τέλειο μέρος για να ζεις».

Τις επόμενες ημέρες η τενίστρια από την Ιβηρική θα πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να αρχίσει την προετοιμασία της ενόψει του US Open, που είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Αυγούστου. Η Ισπανίδα, όπως και οι υπόλοιποι κορυφαίο τενίστες και τενίστριες του πλανήτη, πριν το τελευταίο Grand Slam της φετινής σεζόν θα αγωνιστεί σε κάποια τουρνουά στις ΗΠΑ.

Δείτε την ανάρτηση της Μπαντόσα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από