Σινσινάτι: Ρίχνεται στη μάχη η Σάκκαρη (vid)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/8, 04:00) η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσία, για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Σινσινάτι.

Την προετοιμασία της για το US Open συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια αυτή την εβδομάδα να λαμβάνει μέρος στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Η συμπατριώτισσά μας, η οποία φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και δεν έχει καταφέρει να επαναλάβει τις πορείες που πραγματοποίησε πέρσι, ρίχνεται στη μάχη και τα ημερώματα της Τετάρτης (17/8, 04:00) θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Davis Cup, εκτός ο Κύργιος

Οι δύο τενίστριες θα κοντραριστούν για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, με έπαθλο την πρόκριση στους «16». Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Μαρία θα βρει απέναντί της την Καρολίν, καθώς οι δύο αθλήτριες είχαν παίξει τον Σεπτέμβριο του 2017 στη Γουχάν. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε κερδίσει η Γαλλίδα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) και είχε πάρει την πρόκριση στον τελικό της κινέζικης διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Καρολίν προέρχεται από τα προκριματικά και για να βρεθεί στον δεύτερο γύρο απέκλεισε κατά σειρά τις Πάρι (4-6, 6-3, 6-2), Πέτκοβιτς (6-2, 6-7, 6-2) και Μάρτιτς (6-3, 6-3). Αντίθετα, η Μαρία πέρασε bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και βρέθηκε απευθείας στον δεύτερο γύρο.

Η Ελληνίδα τενίστρια την προηγούμενη εβδομάδα είχε αγωνιστεί στο Τορόντο, όπου αποκλείστηκε στους «16» με 2-1 σετ από την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από