Βίοι… αντίθετοι για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη του τένις

Βίοι… αντίθετοι για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη του τένις

Η Σάκκαρη και ο Τσιτσιπάς είδαν τα ονόματα τους να αλλάζουν θέση στην παγκόσμια κατάταξη τένις και δεν μπορούν να είναι και οι δύο... χαρούμενοι

Αρκετές διαφορές είχε η νέα κατάταξη της βαθμολογίας στο τένις με την παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά να είναι αυτή που μονοπωλεί το Ελληνικό ενδιαφέρον.

Η 27χρονη τενίστρια είδε το όνομα της ξανά στο νούμερο τρία του WTA, έπειτα από απουσία μιας εβδομάδας καθώς στις 8 Αυγούστου είχε πέσει στην τέταρτη θέση όταν την είχε προσπεράσει η Πάουλα Μπαντόσα.

Η έκτη θέση της γυναικείας κατάταξης έχει το κάτι εντυπωσιακό, καθώς όχι μόνο ανήκει εκεί η Σιμόν Χάλεπ η οποία επέστρεψε στο top 10, αλλά το κατάφερε ανεβαίνοντας εννιά «σκαλοπάτια»

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» μεγατόνων από τον Γιάννη: «Μπορεί να παίξω στους Μπουλς στο μέλλον…»

Πλέον η Σάκκαρη έχει μπροστά της το τουρνουά του Σινσινάτι στο οποίο θα ήταν ιδανικό να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία καθώς ακολουθεί το US Open όπου πρέπει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Από την άλλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κακή του εμφάνιση στο τουρνουά του Μόντρεαλ έχασε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και από πέμπτος βρέθηκε έβδομος.

Ωστόσο έχει πολλές πιθανότητες με μία καλή πορεία στο επόμενο τουρνουά να ξαναβρεθεί εκεί που ήταν μέχρι και σήμερα.

Ο Νικ Κύργιος μπορεί να μην βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα αλλά επέστρεψε στους πρώτους τριάντα έπειτα από απουσία δύο χρόνων

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ