Αλκαράθ: «Ο Σίνερ ήταν καλύτερος»

Ο Κάρλος Αλκαράθ αποθέωσε τον Σίνερ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, δεν θα επιστρέψει -στο άμεσο μέλλον- στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς αποκλείσθηκε από τον τελικό του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στο Μαϊάμι.

Ο 19χρονος Ισπανός τενίστας, ηττήθηκε με 6-7(4), 6-4, 6-2 από τον 21χρονο Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος πήρε έτσι την… εκδίκησή του από τον Αλκαράθ, που είχε νικήσει στις προηγούμενες δύο «μονομαχίες» τους, με τελευταία στον ημιτελικό του Indian Wells, πριν από δύο εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ουόκαπ στο ντέρμπι των «αιωνίων» (vid)

«Αρχισα να έχω κράμπες στην αρχή του τρίτου σετ, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που έχασα τον αγώνα», είπε ο Ισπανός πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Μετά τις κράμπες, άρχισα να νιώθω καλύτερα. Αλλά ο Γιανίκ ήταν καλύτερος από εμένα στο τελευταίο… σπριντ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ηταν ένας πολύ ισορροπημένος αγώνας. Είχα τις ευκαιρίες μου να κάνω μπρέικ στο δεύτερο σετ και να σερβίρω για το ματς, αλλά απέναντι στον Σίνερ, πάντα είναι μια σκληρή μάχη».

Ο Σίνερ θ’ αντιμετωπίσει στον τελικό, τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος στον έτερο ημιτελικό, επικράτησε με 7-6(5), 3-6, 6-3 του συμπατριώτη του, Κάρεν Κατσάνοφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από