Αναβλήθηκε το ντεμπούτο της Σάκκαρη στο Wibledon

Άτυχη στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη που είδε το πρώτο της ματς στο τουρνουά Wimbledon να αναβάλλεται.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν πανέτοιμη να ριχτεί στη μάχη του φημισμένου τουρνουά Wimbledon της Αγγλίας, αλλά ο… καιρός είχε άλλα σχέδια.

Η Ελληνίδα τενίστρια ως Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Ουκρανή και Νο. 28, Μάρτα Κόστιουκ στο πρώτο παιχνίδι τους στη διοργάνωση για το κυρίως ταμπλό, αλλά η καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις που έπληξαν τη περιοχή του Λονδίνου όπου διεξάγονται οι αγώνες , οδήγησαν στην αναβολή αρκετών παιχνιδιών, μεταξύ αυτών και της Μαρίας, το οποίο διεξάγεται στο Court 3.

Διαβάστε επίσης: «Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ, στα κάγκελα οι οπαδοί με Σαββίδη: «Βλέπουμε ξανά ένα μπάχαλο, ακατανόητες κινήσεις από τη διοίκηση»

Οι καιρικές προβλέψεις δεν άφηναν περιθώρια για επαναπρογραμματισμό μέσα στην ημέρα με αποτέλεσμα η πρεμιέρα της Σάκκαρη λοιπόν παίρνει αναβολή μέχρι αύριο (5/7) και μένει μόνο να ανακοινωθεί η ώρα που θα διεξαχθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι και ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ έχει διακοπεί προσωρινά με τον Γερμανό να είναι μπροστά 1-0 στα σετ και τον Τσιτσιπά να προηγείται με 4-3 games στο 2ο σετ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από