Χάλε: Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά (vids)

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Ντένις Κούντλα και ολοκλήρωσε άδοξα τις υποχρεώσεις του στο γερμανικό τουρνουά.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χάλε. Ο Ελληνας τενίστας το απόγευμα της Τετάρτης ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) από τον Ντένις Κούντλα και αποχαιρέτησε τα γερμανικό τουρνουά.

Ο 19χρονος αντιμετώπισε τον Αμερικανό για τη φάση των «16» και ήθελε τη νίκη για να προκριθεί σε 2ο συνεχόμενο προημιτελικό και 6ο συνολικά μέσα στο 2018. Ο Τσιτσιπάς, ωστόσο, δεν κατάφερε να βγάλει τον καλό του εαυτό στο κορτ και μοιραία γνώρισε την ήττα από έναν πολύ σοβαρό και συγκεντρωμένο Κούντλα.

Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 33 winners, ενώ ο Στέφανος είχε 22 winners και 27 αβίαστα λάθη. Παράλληλα, ο Τσιτσιπάς πλήρωσε ακριβά τις χαμένες ευκαιρίες, καθώς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κανένα από τα 4 μπρέικ πόιντς που είχε στο 2ο σετ.

Στον επόμενο γύρο ο Κούντλα θα αντιμετωπίσει τον Σουγκίτα, που κέρδισε με 2-0 σετ τον Ντομικίκ Τιεμ. Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για το Γουίμπλεντον.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από