Ηττα-σοκ στη Γαλλία για τον Τσιτσιπά!

Πισωγύρισμα για τον Ελληνα τενίστα, που βρέθηκε να προηγείται με 1-0 σετ και 5-1 στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τον Μπεράνκις.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Moselle Open, καθώς ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο με 2-1 σετ από τον Ρικάρντας Μπεράνκις και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Ο 20χρονος προηγήθηκε με 1-0 σετ και 5-1 στο tie break του δεύτερου σετ, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει το παιχνίδι και το πλήρωσε ακριβά. Ο Λιθουανός γύρισε από την… κόλαση, εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη του Στέφανου και με 8-6 ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Μπεράνκις ξεκίνησε καλύτερα και με δύο μπρέικ προηγήθηκε με 4-0. Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, μείωσε σε 4-3 και είχε δύο 3 ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς του Λιθουανού. Ο «Τσιτσιφάστ», ωστόσο, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα μπρέικ πόιντς που είχε, με τον Μπεράνκις να κάνει το 5-3.

Στο επόμενο γκέιμ ο Στέφανος σέρβιρε, παρουσιάστηκε και πάλι κατώτερος των περιστάσεων και με μπρέικ ο Λιθουανός έκανε το 6-3 και το 2-1 στα σετ. Ο Ελληνας τενίστας αυτοκτόνησε και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στη Μετς.

Ο Στέφανος αφήνει πίσω του τη Γαλλία και αρχίζει την περιοδεία του στην Κίνα. Πρώτος σταθμός του 20χρονου η Κίνα και το Shenzhen Open, ενώ στη συνέχεια θα λάβει μέρος στο Japan Open που θα διεξαχθεί στο (1-7 Οκτωβρίου) και Shanghai Rolex Masters (8-14 Οκτωβρίου).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από