Ο Τσιτσιπάς, έχοντας ως παρτενέρ του τον Ιταλό Νταρντέρι, επικράτησαν με 2-0 των Μέλο και Ζβέρεφ (7-5, 6-4) για τον πρώτο γύρο του Mutua Madrid Open.
Στον δεύτερο γύρο του Mutua Madrid Open πέρασαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Λουτσιάνο Νταρντέρι, οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 σετ των Μαρσέλο Μέλο και Αλεξάντερ Ζβέρεφ (7-5, 6-4).
Οι Μέλο και Ζβέρεφ ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και με μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ προηγήθηκαν με 3-0 και λίγο αργότερα με 4-1, αλλά το ελληνικοϊταλικό δίδυμο απάντησε με δικό του σερί για το 4-4. Στο 11ο γκέιμ μάλιστα οι Τσιτσιπάς και Νταρντέρι πέτυχαν νέο μπρέικ για το 6-5, ενώ στη συνέχεια έκαναν το 7-5 που τους έδωσε το πρώτο σετ.
Στο δεύτερο σετ οι Τσιτσιπάς και Νταρντέρι προηγήθηκαν με μπρέικ 3-1, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο 5-3, με το ελληνικοϊταλικό δίδυμο να κάνει το 6-4 και να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο της μαδριλένικης διοργάνωσης.
Ο συμπατριώτης μας και ο Ιταλός πλέον περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι θα προκύψουν από την αναμέτρηση: Σιμόνε Μπολέλι/Αντρέα Βαβασόρι (Νο.8 του ταμπλό) – Γκουίντο Αντρεότζι/Μάνουελ Γκινάρντ.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς χθες πέτυχε σπουδαία νίκη και στο μονό απέναντι στον Αλεξάντερ Μπούμπλικ με 2-0 σετ για τον δεύτερο γύρο και πέρασε στον τρίτο γύρο του μονού, όπου θα αντιμετωπίσει τον 21χρονο Ισπανό qualifier, Ντάνιελ Μέριδα, με φόντο τους «16».