Παρέμεινε στο Νο. 33 η Σάκκαρη, στο Νο. 193 η Γραμματικοπούλου

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Νο.33, ενώ η Γραμματικοπούλου έπεσε 8 θέσεις και πλέον βρίσκεται στο Νο. 193 του κόσμου.

Στο Νο.33 της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια, που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο τουρνουά που διεξήχθη στο Νότιγχαμ, παρέμεινε μια… ανάσα από το Top-30, στο οποίο θα προσπαθήσει να «μπει» μέσα από τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει στο Μπέρμιγχαμ.

Το έργο της πάντως δεν θα είναι εύκολο στο βρετανικό τουρνουά, καθώς στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα.

Από εκεί πέρα, όσον αφορά στις υπόλοιπες Ελληνίδες τενίστριες, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου σημείωσε πτώση 8 θέσεων και πλέον βρίσκεται στο Νο. 193 του κόσμου. Η Παπαμιχαήλ κέρδισε 7 θέσεις και είναι στο Νο. 456, ενώ στην κατάταξη βρίσκεται και η Ελένη Κορδολαίμη, που έχασε μια θέση και είναι στο Νο. 514.

Οσον αφορά στην πρώτη δεκάδα, δεν σημειώθηκε κάποια αλλαγή. Ως εκ τούτου, στην κορυφή βρίσκεται η Οσάκα και ακολουθούν οι Μπάρτι, Πλίσκοβα, Μπέρτενς, Κβίτοβα, Κέρμπερ, Σβιτόλινα Χάλεπ, Στέφενς και Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από