Γουίμπλεντον: Παγδατής από τα παλιά, πέρασε… αέρα στον β’ γύρο

Ο Κύπριος τενίστας με μια εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε του Μπράιντερ Σνουρ με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-4) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τρίτου Γκραντ Σλαμ της σεζόν.

Παράταση πήρε η απόσυρση του Μάρκου Παγδατή από την ενεργό δράση, καθώς ο Κύπριος τενίστας επικράτησε στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον του Μπράιντερ Σνουρ με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-4) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τρίτου Γκραντ Σλαμ της σεζόν.

Ο έμπειρος τενίστας στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ματέο Μπερετίνι και Αλιάζ Μπέντενε, με τον Ιταλό να είναι το φαβορί για να βρεθεί απέναντι στον Παγδατή. Ο 34χρονος τενίστας απέναντι στον Σνουρ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 7 άσους, 31 winners και 20 αβίαστα λάθη, ενώ κατάφερε να σώσει τα 6 από τα 7 break point που αντιμετώπισε.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Μάρκο, που χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 56 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του. Αυτή ήταν η 22η νίκη του Παγδατή στο All England Club, σε 35 αναμετρήσεις (22-13), καθώς και η 67η νίκη σε Grand Slam διοργάνωση (67-53).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από