Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-3

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ στον ημιτελικό του final four που διεξάγεται στη Σύρο. και θα διεκδικήσει το πρώτο Λιγκ Καπ στην ιστορία του.

Το πρώτο Λιγκ Καπ της ιστορίας του θα διεκδικήσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που επικράτησε με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού στον ημιτελικό του final 4 της Σύρου.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη, η οποία στη φάση τον ομίλων έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός τον ΠΑΟΚ προκρίθηκε για δεύτερη φορά σε τελικό. Η πρώτη ήταν το 2015 όταν και είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στη Γλυφάδα.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξέφυγε στο σκορ μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ και διατήρησε μια αρκετά μεγάλη διαφορά μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση του με 25-20.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε και στο δεύτερο σετ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, φτάνοντας γρήγορα τη διαφορά στους 5 πόντους (16-11) και κατακτώντας τελικά το σετ με 25-21.

Στο τρίτο σετ η εικόνα άλλαξε άρδην με τον Παμβοχαϊκό να προηγείται μέχρι και με 5 πόντους (18-13) και τον Εθνική να πραγματοποιεί μια τρομερή ανατροπή και να κάνει το 3-0 στα σετ με 25-22.

Σπουδαία εμφάνιση για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έκανε ο Βελίτσκοβιτς που είχε 18 πόντους. Ο Σέρβος ακραίος ήταν και ο μόνος που έφτασε διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα του.

Για την ομάδα του Κώστα Δεληκώστα 14 πόντους είχε ο Ούγκο με πέντε άσους και δύο μπλοκ. Χαμηλά ο Παλέντζας με 10 πόντους και 30% αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από