Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Νέα ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης για τους «πράσινους»

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά με 2-0 σετ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και με πρωταγωνιστή τον Ερνάντεζ επικράτησε με 3-2, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του League Cup.

Ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ με 2-0 κατάφεραν να πάρουν τελικά την νίκη με 3-2, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ερνάντεζ.

Στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι θέλει τη νίκη με 3-0 ή 3-1 για να προκριθεί, με 3-2 προκρίνεται ο Παναθηναϊκός, όπως και με νίκη με οποιαδήποτε διαφορά στα σετ.

Διαβάστε επίσης: Το πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ του ελληνικού τένις: Το ΟΑΚΑ, ο Τσιτσιπάς και η ευκαιρία για 20.000 κόσμο! (pic+vid)

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ φεύγει με ήττα από τον Άγιο Θωμά σε δεύτερο φετινό παιχνίδι. Οι «ασπρόμαυροι» έδειχναν να έχουν τη νίκη στα χέρια τους, προηγήθηκαν άνετα με 2-0, είχαν στο 3ο σετ 5 άσους, αλλά μετά το 1-2 σαν να κατέρρευσαν με τον Παναθηναϊκό να κατακτά με ευκολία το 4ο και 5ο σετ και μαζί και το προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του League Cup.

Τα σετ: 21-25, 19-25, 26-24, 25-16, 15-8

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από