Φιλίποφ: «Εμείς ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο»

Μοναδικός στόχος η διατήρηση των σκήπτρων για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του Γιούρι Φιλίποφ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του final-4 της Ιεράπετρας

Το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ηρακλή και Φοίνικα Σύρου είναι προ των πυλών. Ο προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά, Γιούρι Φιλίποφ, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, αλλά με πολύ ξεκάθαρο στόχο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο δημαρχείο της Ιεράπετρας.

Ο Ουκρανός τεχνικός των Ασπρόμαυρων, δεν θέλησε να κάνει… προβλέψεις, αλλά όπως τόνισε στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας Θάνος Τερζής.

Ο Ουκρανός τεχνικός ανέφερε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της Ιεράπετρας για την φιλοξενία και εύχομαι στις δύο ημέρες να είναι γεμάτο το γήπεδο και να δουν τα παιδιά τρία καλά παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα από την στιγμή που ανέλαβε επισήμανε: «Αν έχω κάτι αλλάξει θα το δείτε αύριο. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο, δεν θα κάνω προβλέψεις. Ήρθαμε να παλέψουμε κάθε σετ και κάθε πόντο και αν πετύχουμε θα το δούμε αύριο».

Τερζής: «Πρώτα κοιτάζουμε τον αυριανό ημιτελικό»

Από την πλευρά του ο έμπειρος πασαδόρος ανέφερε αρχικά: «Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον Δήμαρχο και όσους βοήθησαν για την διοργάνωση. Εγώ έχω ευχάριστες μνήμες γιατί είχαμε πανηγυρίσει την πρόκριση με Εθνική Νέων. Η ομάδα μας είναι η περσινή κάτοχος και ξεκινώντας αύριο με τον ημιτελικό θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Βέβαια πρώτα είπαμε πως είναι ο αυριανός ημιτελικός και βλέπουμε».

Στην συνέχεια επισήμανε: «Εμείς ήρθαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι ένα φάιναλ-φορ ειδικής διαχείρισης, να γίνει μια γιορτή και στο τέλος να λέμε πως κέρδισε το άθλημα και να έχουμε μια τέλεια διοργάνωση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από