Μπενίτεθ: «Περήφανος για τους παίκτες μου, παλέψαμε παρά τους τραυματισμούς»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις σημαντικές απουσίες των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις σημαντικές απουσίες των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη και μοιραία γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ (3-1).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στάθηκε στις σημαντικές απουσίες των δύο παικτών, τονίζοντας ότι «το να έχεις παίκτες τραυματισμένους αυτή τη χρονική περίοδο είναι αποτυχία». Παρά την ήττα, πάντως, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι περήφανος για την ομάδα του, καθώς οι παίκτες του έδωσα το 100% του εαυτού τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για την ήττα: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Το πώς παλέψανε και που έδωσαν το 100% του εαυτού τους. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι τραυματισμοί: «Το να έχεις παίκτες τραυματισμένους αυτή τη χρονική περίοδο είναι αποτυχία, αλλά εμείς δουλεύουμε στο 100% με όλους τους διαθέσιμους παίκτες που έχουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από