Εμπιστοσύνη σε ΗΠΑ και Μαγκουάιρ

Το δυνατό σημείο της ημέρας από το Bethome.gr και η πρόβλεψη για σκόρερ από το Ουαλία - Αγγλία

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Το Ιράν μάλλον βρήκε κι έκανε απέναντι στην αργή, επιρρεπή στο λάθος Ουαλία.

Απέναντι στην πολύ πιο ταχυδυναμική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, που έχει παρόμοια στοιχεία με αυτά της Αγγλίας, αναμένεται να έχει προβλήματα. Οι Άνταμς, ΜακΚένι, Μούσα, Πούλισικ μπορούν να κυριαρχήσουν στη μεσαία γραμμή και να επιβάλλουν το ρυθμό των Αμερικάνων και οι εκρηκτικοί επιθετικοί τους είναι ικανοί να “πληγώσουν” μία όχι ιδιαίτερα ποιοτική αμυντική γραμμή.

Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.09.

ΣΚΟΡΕΡ

Δεν θα μπλέξουμε με σημείο ή γκολ στο βρετανικό ντέρμπι, οι Άγγλοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι σε μία Ουαλία που για 3.5 ημίχρονα ήταν κάκιστη. Αργή και με πολλά λάθη στην κυκλοφορία της.

Πιθανό το σενάριο να πάει στη δύναμη το παιχνίδι, να δούμε πολλά φάουλ και γενικά στημένα έξω από την περιοχή των τυπικά γηπεδούχων. Μεγάλη απειλή στις στατικές φάσεις ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος είναι άλλος παίκτης με το εθνόσημο στο στήθος. Απέναντι στο Ιράν είχε δοκάρι και ασίστ από κόρνερ, τoν σημαδεύουν οι εκτελεστές, αφού κερδίζει με τον όγκο του τις εναέριες μονομαχίες και είναι τρομερά ικανός με το κεφάλι.

Σκόραρε έτσι και στο προηγούμενο Μουντιάλ και στο περσινό Euro, θα ρισκάρουμε να βρει ξανά δίχτυα σήμερα σε απόδοση 13.00!

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από