Οι ταχυδυναμικοί Αμερικάνοι & το κεφάλι του Μαγκουάιρ

Οι ταχυδυναμικοί Αμερικάνοι & το κεφάλι του Μαγκουάιρ

Από σήμερα μπαίνουμε στο β’ μισό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εκκίνηση της τελευταίας αγωνιστική των ομίλων, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε από 1ο & 2ο όμιλο.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Θετικός ο απολογισμός (+4.5 μονάδες) για την χθεσινή στήλη μας, παρότι το ποντάρισμα στη Βραζιλία (-1 ασιατικό) πήγε void και αυτό στην Σερβία (2 & Under 4.5) αποδείχθηκε λάθος. Επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στο Ν. Κορέα – Γκάνα και η ισοπαλία ημιχρόνου στο Πορτογαλία – Ουρουγουάη, ενώ ο Ζόμερ και το VAR μας στέρησε το ταμείο για το σκοράρισμα του Βινίσιους. Από σήμερα μπαίνουμε στο β’ μισό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εκκίνηση της τελευταίας αγωνιστική των ομίλων, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε από 1ο & 2ο όμιλο.

Ιράν – ΗΠΑ | 2 @ 2.06

Ιράν – ΗΠΑ

“Τελικός” πρόκρισης στο “Al Thumana” με τους Ιρανούς να βολεύονται και με την ισοπαλία, αν την ίδια ώρα η Ουαλία δεν κάνει τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στους Άγγλους. Οι Αμερικάνοι γνωρίζουν ότι χρειάζονται νίκη και μόνο νίκη για να συνεχίσουν στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Το Ιράν, μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση της πρεμιέρας και την συντριβή από την Αγγλία (6-2) έμεινε ζωντανό στο κόλπο της πρόκρισης την Παρασκευή με το 2-0 επί της Ουαλίας. Βρήκε απέναντι του μία αργή, άνευρη ομάδα, δίχως ένταση, δίχως τρεξίματα, που έκανε πολύ εύκολα το λάθος στην κυκλοφορία. Έπαιξε έξυπνα στο transition το σύνολο του Κεϊρός, είχε μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί στο 11 εναντίον 11 και όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα άσκησε ασφυκτική πίεση μέχρι να βρει το πρώτο καθοριστικό γκολ.

Οι Αμερικάνοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στο φαβορί του ομίλου την Παρασκευή, εν αντιθέσει με την πρεμιέρα τους, όπως φάνηκε να ξεμένουν από δυνάμεις στο τελευταίο μισάωρο και να χάνουν το μυαλό τους. Απέναντι στα “τρία λιοντάρια” είχαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής για το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, οι Άνταμς, Μούσα, ΜακΚένι κέρδιζαν μονομαχίες και δεύτερες μπάλες, κυκλοφορούσαν αποτελεσματικά την μπάλα και απέτρεψαν τις απειλές σε ροή αγώνα. Ηγετικός ο Πούλισικ, σταθερή πηγή δημιουργίας, έλειψε από την ομάδα του Μπερχάλτερ το “θράσος” για μία ιστορική νίκη.

Το Ιράν μάλλον βρήκε κι έκανε απέναντι στην αργή, επιρρεπή στο λάθος Ουαλία. Απέναντι στην πολύ πιο ταχυδυναμική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, που έχει παρόμοια στοιχεία με αυτά της Αγγλίας, αναμένεται να έχει προβλήματα. Οι Άνταμς, ΜακΚένι, Μούσα, Πούλισικ μπορούν να κυριαρχήσουν στη μεσαία γραμμή και να επιβάλλουν το ρυμό των Αμερικάνων και οι εκρηκτικοί επιθετικοί τους είναι ικανοί να “πληγώσουν” μία όχι ιδιαίτερα ποιοτική αμυντική γραμμή. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.09.

Ουαλία – Αγγλία

Δεν θα μπλέξουμε με σημείο ή γκολ στο βρετανικό ντέρμπι, οι Άγγλοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι σε μία Ουαλία που για 3.5 ημίχρονα ήταν κάκιστη. Αργή και με πολλά λάθη στην κυκλοφορία της. Πιθανό το σενάριο να πάει στη δύναμη το παιχνίδι, να δούμε πολλά φάουλ και γενικά στημένα έξω από την περιοχή των τυπικά γηπεδούχων. Μεγάλη απειλή στις στατικές φάσεις ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος είναι άλλος παίκτης με το εθνόσημο στο στήθος. Απέναντι στο Ιράν είχε δοκάρι και ασίστ από κόρνερ, τoν σημαδεύουν οι εκτελεστές, αφού κερδίζει με τον όγκο του τις εναέριες μονομαχίες και είναι τρομερά ικανός με το κεφάλι. Σκόραρε έτσι και στο προηγούμενο Μουντιάλ και στο περσινό Euro, θα ρισκάρουμε να βρει ξανά δίχτυα σήμερα σε απόδοση 13.00!

Προγνωστικά Μουντιάλ

21:00 | Ιράν – ΗΠΑ  ➡ 2 (απόδοση 2.09)

21:00 | Ουαλία – Αγγλία  ➡ Μαγκουάιρ Anytime Σκόρερ (απόδοση 13.00)

Μαγκουάιρ να σκοράρει @ 13.00
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ