Αταλάντα – Φιορεντίνα: Μάχη για το εισιτήριο του τελικού!

Αταλάντα και Φιορεντίνα συγκρούονται σήμερα (25/04) στο Μπέργκαμο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας.

Μεγάλο παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το κύπελλο Ιταλίας. Η Αταλάντα υποδέχεται τη Φιορεντίνα και αμφότερες οι ομάδες έχουν το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό. Η απουσία της Γιουβέντους μάλιστα, κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση για τους δύο αντιπάλους. Η έτερη φιναλίστ, είναι η Λάτσιο.

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι φέτος η Αταλάντα, σε όλη τη διάρκεια της χρονιά. Η «Θεά» παλεύει και για την τετράδα στο πρωτάθλημα. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στην πέμπτη θέση, και είναι ισόβαθμη με τη Μίλαν.Φυσικά, και το κύπελλο αποτελεί στόχο για την Αταλάντα. Πρόκειται άλλωστε για την ομάδα που απέκλεισε τη Γιουβέντους, με το εμφατικό 3-0 στο Μπέργκαμο. Το 3-3 του πρώτου ημιτελικού με τη Φιορεντίνα, δίνει προβάδισμα στην Αταλάντα. Όλα όμως, παραμένουν ανοιχτά. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το σπουδαίο «διπλό» επί της Νάπολι, με 1-2, και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη.

Αντίθετα, σε κακή φόρμα εντοπίζεται αυτήν την περίοδο η Φιορεντίνα. Για την ακρίβεια, οι «Βιόλα» έχουν καιρό που δεν είναι καλά. Η τελευταία τους νίκη ήταν στις 17 Φεβρουαρίου, απέναντι στη ΣΠΑΛ με 1-4. Έκτοτε, η Φιορεντίνα έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς που έδωσε, εκτός από το 0-0 με τη Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι όμως, σκοράρουν και αυτή με σχετική άνεση. Το κύπελλο αποτελεί τον τελευταίο στόχο που απέμεινε στους «Βιόλα», αφού έχει χάσει το… τρένο της Ευρώπης στη Serie A. Έχει κάνει κάποιες μεγάλες εμφανίσεις φέτος η Φιορεντίνα, και χρειάζεται μία ακόμη τέτοια απόψε, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε τη στοιχηματική ανάλυση και εκτίμηση του αγώνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από