Πρέμιερ Λιγκ: Τα βλέμματα στο Νιουκάστλ – Λίβερπουλ

Συνεχίζεται σήμερα η 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ίσως η πιο συναρπαστική Πρέμιερ Λιγκ όλων των εποχών, όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οδεύει προς το τέλος της. Σήμερα, συνεχίζεται η 37η και προτελευταία αγωνιστική, με πέντε αγώνες. Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στις 21:45, στην έδρα της Νιουκάστλ. Από εκεί και πέρα, διεξάγονται κι άλλες σημαντικές αναμετρήσεις.

Η αυλαία ανοίγει στις 14:30, με το παιχνίδι Μπόρνμουθ – Τότεναμ. Οι φιλοξενούμενοι είναι κοντά στην εξασφάλιση της τετράδας, και με νίκη την κλειδώνουν. Συνεπώς, θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς, πριν τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ. Στις 17:00, η Γουέστ Χαμ θα υποδεχθεί τη Σαουθάμπτον και η Γουλβς τη Φούλαμ. Οι «Λύκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για να μείνουν στην έβδομη θέση, πριν το ματς με τη Λίβερπουλ στο φινάλε. Στις 19:30, η Κάρντιφ παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή και θα ψάξει μόνο τη νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, θα γίνει στις 21:45. Η Νιουκάστλ, του Ράφα Μπενίτεθ, θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ. Οι «Reds» ενδέχεται να είναι και κουρασμένοι, μετά τον μεσοβδόμαδο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Camp Nou, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, οφείλουν να βρουν τις δυνάμεις και να κερδίσουν, για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για τον τίτλο. Η Νιουκάστλ έχει σωθεί, αλλά έχει αποδειχθεί ότι δεν αδιαφορεί για τα παιχνίδια της.

Τα previews των σημερινών αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ είναι διαθέσιμα στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ εδώ για τις αναλύσεις όλων των σημερινών αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από