Ροβανιέμι – Ελσίνκι: «Καίγονται» για τους βαθμούς!

Στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Ροβανιέμι φιλοξενεί απόψε (31/05) την Ελσίνκι στις 18:30.

Το πρωτάθλημα Φινλανδίας έχει ζεσταθεί για τα καλά και η βαθμολογία αρχίζει να παίρνει πιο σταθερή μορφή. Σήμερα λοιπόν, η Ροβανιέμι θα υποδεχθεί την Ελσίνκι. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, που το θέλουν και οι δύο. Εννοείται, πως η συγκεκριμένη διοργάνωση προσφέρει διαχρονικά και δυνατές προτάσεις στοιχήματος.

Η Ροβανιέμι λοιπόν, είναι αυτήν τη στιγμή στην ένατη θέση της κατάταξης. Μετά από δέκα παιχνίδια έχει έντεκα βαθμούς. Το ρεκόρ της είναι 3-2-5. Την περασμένη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με τη Σεϊναγιόεν. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της έληξαν Under 2.5. Η διαφορά της από τον όμιλο του πρωταθλητή είναι στους τρεις βαθμούς. Επομένως, ψάχνει τη νίκη για να τον «αγγίξει»!

Από την άλλη, η Ελσίνκι έρχεται φορμαρισμένη. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 3-1 την Κοκόλα και ανέβηκε στην πέμπτη θέση. Βρίσκεται στο -2 από την πρώτη Ίντερ Τούρκου. Συνεπώς, οφείλει να κερδίσει για να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, ήταν Goal/Goal. Προσφέρεται σε τιμές φαβορί σήμερα, και θα προσπαθήσει να δικαιώσει και τις στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ροβανιέμι – Ελσίνκι. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Ροβανιέμι – Ελσίνκι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από