Σκωτία – Κύπρος: Κρίσιμο ματς για τη βαθμολογία του ομίλου!

Στα προκριματικά Euro 2020, η Σκωτία υποδέχεται σήμερα την Κύπρο, για τον ένατο όμιλο της διοργάνωσης.

Μία κρίσιμη αναμέτρηση περιλαμβάνει σήμερα (08/06) το κουπόνι πάμε στοίχημα, για τον ένατο όμιλο των προκριματικών Euro 2020. Ο λόγος για το Σκωτία – Κύπρος. Το ματς θα γίνει στη Γλασκώβη. Μετά από δύο αγωνιστικές, αμφότερες οι ομάδες έχουν τρεις βαθμούς. Επομένως, το μεταξύ τους παιχνίδι είναι σημαντικό.

Η Σκωτία ξεκίνησε πολύ άσχημα στα προκριματικά. Ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από το Καζακστάν, την πρώτη αγωνιστική. Στη συνέχεια, πήρε τα πάνω της και επικράτησε 0-2 του Σαν Μαρίνο. Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Είναι φανερό ότι έχει αμυντικά προβλήματα, αλλά μπροστά μπορεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Έχει 5/5 νίκες επί της Κύπρου!

Αυτήν την άσχημη παράδοση θα προσπαθήσει να σπάσει η Κύπρος, στο σημερινό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα, κάνουν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αναφορικά με την πρόκριση. Οι Κύπριοι συνέτριψαν με 5-0 το Σαν Μαρίνο στην πρεμιέρα. Έπειτα, έχασαν 0-2 από το Βέλγιο, χωρίς να έχουν τόσο κακή απόδοση. Σε αντίθεση με τη Σκωτία, η Κύπρος μετράει τέσσερα Under 2.5 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Σκωτία – Κύπρος. Τελευταία νέα, απουσίες, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Σκωτία – Κύπρος

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από