Έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα

Στα στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και την αναμέτρηση Ρέιντζερς-Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκεται στο στοιχηματικό... μικροσκόπιο του Μάνου Κασσωτάκη.

Kαλημέρα σας. To Over 2.5 κόρνερ για την Κλουζ του 2.38 ήρθε χθες στο Σλάβια Πράγας-Κλουζ 1-0, από το πρώτο ημίχρονο μάλιστα, με τους Ρουμάνους να κερδίζουν τελικά 9 κόρνερ, 10 εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι.

Πάμε στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ για την αναμέτρηση Ρέιντζερς-Λέγκια. 0-0 το πρώτο ματς, η Λέγκια δεν έχει ακόμα δεχτεί γκολ στην Ευρώπη, σε 7 ματς στο Γιουρόπα η εστία της είναι απαραβίαστη κι η άμυνα το μεγάλο όπλο της. Οι «Τζερς» είναι βέβαια το φαβορί, η ρεβάνς πάντως δύσκολα θα διαφέρει από το πρώτο ματς, αναμένεται πάλι ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι, ο Στίβεν Τζέραρντ προπόνησε τους παίκτες του και στα πέναλτι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα.

Προσεκτικές και οι δύο ομάδες το «γκολ μετά το 28’ δείχνει να έχει τύχη και απόδοση στο 2.00, αρκεί να έχει το παιχνίδι γκολ αυτή τη φορά, το ματς δείχνει μεν κλειστό, όλα τα ενδεχόμενα όμως είναι ανοικτά.

Πηγή: bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από