Καλύτερη κόντρα στους καλύτερους

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Σκωτία-Σαν Μαρίνο 6-0 την Κυριακή, η μεγαλύτερη νίκη που έχουν πετύχει ποτέ οι Σκωτσέζοι σε βάρος του Σαν Μαρίνο, στο 86’ το γκολ που μας στέρησε το Under 5.5 του 1.80, ο Οκτώβριος συνεχίζει να είναι εφιαλτικός για τη στήλη.

Μένουμε στα προκριματικά του Euro 2020 για την αναμέτρηση Ελβετία-Ιρλανδία. Ξεκάθαρο φαβορί οι Ελβετοί που είναι 4 βαθμούς πίσω από Ιρλανδούς και Δανούς που έχουν μαζέψει 12 και οδηγούν την κούρσα στον όμιλο. Οι Ελβετοί έχασαν δύσκολα 1-0 στη Δανία, έχουν ένα ματς στο χέρι και όπως προαναφέραμε τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ιρλανδία που έφερε 0-0 στη Γεωργία. Γκρίνια για την εμφάνιση των Ιρλανδών όμως η ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι είναι αήττητη και μπορεί να μην ελκύει, αλλά δεν χάνει, στην Ελβετία είχε φέρει 1-1.

Η ομάδα είναι καλύτερη όταν αντιμετωπίζει τους καλύτερους δήλωσε μεταξύ άλλων ο ΜακΚάρθι, απόψε πάντως θα χρειαστεί σίγουρα να είναι. Δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ακόμα δυσκολότερα όμως θα αφήσει το παιχνίδι να ανοίξει. Τα 2-3 γκολ στο 1.95 η κλασική επιλογή μας.

Πηγή: Bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από