Στο σερί της Άρσεναλ

Η Premier League έχει επιστρέψει με την Άρσεναλ να προσπαθεί να χτίσει το δικό της σερί.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Η περίοδος σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω ότι κυλάει ομαλά. Δεν μου βγαίνουν κάποια πονταρίσματα που πιστεύω πολύ και με εξαίρεση τον άσο της Μακάμπι Χάιφα το βράδυ της Τετάρτης, το φεγγάρι δεν είναι και στα καλύτερά του.

Στο χέρι μας όμως είναι να αλλάξουμε την κατάσταση, έχοντας μπει πλέον για τα καλά στη… χειμερινή σεζόν. Με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, έχουμε όλα τα διαθέσιμα όπλα στα χέρια μας για να βάφουμε το ταμπλό διαρκώς πράσινο. Αφήνω φυσικά εκτός τελικής διαλογής τα ελληνικά ματς από το σημερινό κουπονι παμε στοιχημα και ας απολαύσαμε ματσάρα στον Βόλο με έξι γκολ.

Λέστερ – Σαουθάμπτον Προγνωστικά

Η γνωστή συνταγή της Σαουθάμπτον συνεχίζεται. Όσο θα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο θα κερδίζει το χειροκρότημα του κόσμου και όσων έχουν ποντάρει στα πολλά γκολ στα παιχνίδια της. Φροντίζει να αποζημιώνει άπαντες στα πρώτα ματς της σεζόν όμως δεν ξέρω αν στην ίδια αυτό θα είναι αρκετό για να πραγματοποιήσει την πορεία που θέλει.

Από πέρυσι είχε αρχίσει αυτό το μοτίβο. Σε κάποια ματς σίγουρα θα της βγει, αλλά σε κάποια άλλα σίγουρα όχι. Η Λέστερ από την πλευρά της έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με χαμηλές προσδοκίες. Κάτι το γεγονός ότι δεν έγιναν οι μεταγραφές που περίμεναν οι περισσότεροι, κάτι η περσινή μέτρια σεζόν, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα θα έλεγα μιζέριας στον σύλλογο.

Εντός έδρας πέρυσι πόνεσε πολύ η Λέστερ χάνοντας σημαντικούς βαθμούς ενώ ακόμη και στις νίκες της δυσκολευόταν πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν η Σαουθάμπτον θα αλλάξει στιλ παιχνιδιού αλλά αυτή την στιγμή είναι η ιδανική αντίπαλος για την Λέστερ προκειμένου οι γηπεδούχοι να πάρουν μια νίκη, η οποία θα τους αλλάξει κάπως την ψυχολογία.

Πάω με ένα combo bet το οποίο θα στηριχεί στον άσο και το Over 1,5 με την απόδοση να παίζει πάνω από τον διπλασιασμό.

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ Προγνωστικά

Το τρένο της έναρξης στην Πρέμιερ Λιγκ λέγεται Άρσεναλ. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο έχει μπει στη σεζόν το συγκρότημα του Μίκελ Αρτέτα, ειδικά αν θυμηθούμε τι έκανε πέρυσι τον Αύγουστο με το απόλυτο τίποτα στα πρώτα τρία ματς. Στο πρόσωπο του Ζεσούς έχει βρει τον σέντερ φορ που της έλειπε και αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της εποχής.

Βέβαια επειδή μιλάμε για την Άρσεναλ δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι είναι μια ομάδα ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Η εύθραυστη ψυχολογία της που συνδέεται κυρίως με το πρόσφατο παρελθόν, δεν είμαι σίγουρος ότι έχει γιατρευτεί και για το λόγο αυτό στα όποια πονταρίσματα θα της κάνω φέτος, θα είμαι αρκετά προσεκτικός.

Η Μπόρνμουθ είναι η ομάδα που έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό από πάνω της. Εντός έδρας δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάει να χτυπήσει στα ίσα όλους τους αντιπάλους της ή αν θα επιδοθεί σε έναν κλεφτοπόλεμο. Δεν έχω ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για το πως θα λειτουργήσει. Πάω πάντως σε ένα ματς με γκολ και καλό ρυθμό, κυρίως λόγω της Άρσεναλ.

Βάζω και εδώ ένα combo bet στο παιχνίδι μου, ανεβάζοντας το Line στα 2,5 τέρματα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λέστερ – Σαουθάμπτον: 1 & Over 1,5 (2.10)

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ: 2 & Over 2,5 (2.10)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από