Επίθεση με βιτριόλι – Αυτή είναι η χαρτορίχτρα με τα ματζούνια! Είχε καταδικαστεί για απάτη (Vid)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Το LIVE NEWS αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που εμπιστευόταν και άκουγε η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε καταδικαστεί πριν 20 χρόνια για απάτη!

Παράλληλα, την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την Ιωάννα Παλιοσπύρου να εμφανίζεται και με μεγαλείο ψυχής να δίνει το «παρών» στην έναρξη της δίκης της φερόμενης ως δράστιδας που προσπάθησε να τη σκοτώσει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ρίχνοντάς της το βιτριόλι, η κατηγορούμενη παρακολουθούσε από την τηλεόραση όσα συνέβαιναν!

Τότε, τον Φεβρουάριο του 2000 η χαρτορίχτρα είχε καταδικαστεί για απάτη έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τους οποίους εξαπατούσε αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Η γυναίκα αυτή ήταν αυτή που μιλούσε με την 36χρονη δράστρια της επίθεσης με το βιτριόλι και ήταν αυτή που της μιλούσε για μάγια και για λύσεις στα αισθηματικά της προβλήματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του LIVE NEWS, η ηλικιωμένη γυναίκα εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να συνεχίζει τη «δράση» της.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από