Κούγιας: «Ελπίζω Λιάγκας και Σκορδά να έχουν καλά συμβόλαια και κάποια περιουσιακά στοιχεία για να αποζημιώσουν»

Ο Αλέξης Κούγιας ζητά 100.000 ευρώ από την Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο και αναφέρθηκε στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της Φαίης Σκορδά.

“Χθες πληροφορήθηκα ότι στη μεν εκπομπή που παρουσιαστές είναι ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά παίχτηκε μαγνητοσκοπημένη δήλωση μιας κυρίας, της κυρίας Τζώρτζη. Μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έχει παίξει τη νταντά σε ένα σίριαλ, η οποία τόλμησε και είπε ότι εγώ είμαι αλήτης και κάνω αλήτικη υπεράσπιση. Να ξέρετε μόλις πάμε στα δικαστήρια και πει αυτή τη δικαιολογία και την πει και η κυρία Σκορδά και ο κύριος Λιάγκας, ότι εμείς έπρεπε να το παρουσιάσουμε, θα γελάει το δικαστήριο” σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

“Και όταν θα έρθει η ώρα του ταμείου, τότε παρακαλώ πολύ να έχουν κάνει καλά συμβόλαια ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά, να έχουν και κάποια περιουσιακά στοιχεία για να αποζημιώσουν. Σήμερα η κυρία Σκορδά θα παραλάβει μια αγωγή 100.000 ευρώ όχι για την εκπομπή την προχθεσινή γιατί για οτιδήποτε για μένα θα έρχεται και μια αγωγή ξεχωριστά. Βέβαια, θα παραλάβουν όλοι, 5-10 αγωγές από τον κύριο Λιγνάδη για όσα έχουν κάνει εδώ και 15 μήνες” πρόσθεσε.

Πηγή: dessou.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από