«Δεν παρκάρουμε κάτω από δέντρα και μαζεύουμε τέντες» – Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία «Ilina»

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται από τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής

Σε επιφυλακή βρίσκεται η χώρα εν όψει της κακοκαιρίας «Ilina» που έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της σε ορισμένες περιοχές της χώρας, ενώ η έντασή της αναμένεται να αυξηθεί από αύριο Δευτέρα έως και την Τρίτη 3/4 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ήδη η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, το Meteo.gr κάνει λόγο για βροχοπτώσεις κατηγορίας 4 ενώ και η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για τα ακραία φαινόμενα του επόμενου 48ωρου και δίνει οδηγίες προστασίας.

Την ίδια ώρα, ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου εφιστά την προσοχή των κατοίκων στους σφοδρούς ανέμους, ειδικότερα στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook: «Δεν παρκάρουμε λοιπόν για καλό και για κακό κάτω από δέντρα, μαζευόυμε τέντες και προσέχουμε γενικώς οδηγοί και πεζοί κατά τη διάρκεια αυτού του ανέμου ο οποίος και θα αρχίσει να εξασθενεί σταδιακά».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από