Στέψη Καρόλου: Τι θα συμβεί αν φύγει από τη ζωή ο βασιλιάς; Θα δούμε να γίνεται κάτι που δεν έχε συμβεί ξανά! (Vid)

Όλο το παρασκήνιο

Το Σάββατο (6/5) πραγματοποιήθηκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ η στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Το παρών έδωσαν μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και αρχηγοί άλλων κρατών, και celebrities. Η Μέγκαν Μαρκλ δεν βρέθηκε στη στέψη, καθώς έμεινε πίσω στην Καλιφόρνια, αφού την ίδια μέρα είχε τα 4α γενέθλιά του ο Άρτσι Χάρισον Μάουντμπάτεν Γουίνδσορ.

Ο Γιάννης Χουντής, σύμβουλος της Βουλής των Λόρδων μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξήγησε κάποια πράγματα από όσα συνέβησαν στη στέψη. Σχολίασε μάλιστα, πως το γεγονός ότι η Καμίλα στέφθηκε βασίλισσα «τσίνησε» κάπως στον βρετανικό λαό (και τους φανς της Νταϊάνα), κι αυτό γιατί ουσιαστικά ο Κάρολος την επέβαλλε ως βασίλισσα.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά: «Στον Πειραιά δεν μπορείς να κάνεις τον ζόρικο»

Τι θα συμβεί αν φύγει από τη ζωή ο βασιλιάς Κάρολος

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Γιάννη Χουντή τι θα συμβεί αν φύγει από τη ζωή ο βασιλιάς Κάρολος. Ο σύμβουλος εκεί απάντησε πως θα δούμε να γίνεται κάτι που δεν έχε συμβεί ξανά. Ο Γουίλιαμ θα στεφθεί βασιλιάς, ομοίως και η Κέιτ Μίντλετον, όμως η Καμίλα θα διατηρήσει τον τίτλο της ως βασίλισσας, κι έτσι θα υπάρχουν δύο βασίλισσες. Στην κεφαλή φυσικά της οικογένειας θα είναι ο Γουίλιαμ με την πριγκίπισσα Κάθριν, ωστόσο η Καμίλα θα διατηρήσει τον τίτλο της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από