Συνελήφθη 48χρονος για διπλή εμπρηστική επίθεση σε ΑΤ

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για εμπρησμό, διακεκριμένη φθορά και παραβάσεις της νομοθεσίας για τις εκρηκτικές ύλες.

Ένας 48χρονος άνδρας συνελήφθη για εμπρησμό περιπολικού και επίθεση με μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών.

Ειδικότερα, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, ο άνδρας προσέγγισε την πίσω πλευρά του τοπικού ΑΤ και έριξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, άγνωστης σύνθεσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και να υποστεί ζημιές σταθμευμένο περιπολικό όχημα.

Όπως προέκυψε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Νοεμβρίου, ο 48χρονος, από το ίδιο σημείο, είχε ρίξει και αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ στο ΑΤ, η οποία ωστόσο κατά την πρόσκρουσή της στο έδαφος δεν ανεφλέγη.

Σε έρευνες στο σπίτι του και σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ένδυσης, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και αντικείμενα που σχετίζονται με τις δύο αυτές υποθέσεις εμπρησμού και απόπειρας εμπρησμού.

Σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για εμπρησμό, διακεκριμένη φθορά και παραβάσεις της νομοθεσίας για τις εκρηκτικές ύλες. Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από