Διάγγελμα της Προέδρου της Δημοκρατίας το απόγευμα – Τι αναμένεται να πει

Διάγγελμα στον ελληνικό λαό αναμένεται να απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Διάγγελμα στον ελληνικό λαό αναμένεται να απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν θα είναι μονάχα με αφορμή την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς η πρώτη πολίτης της χώρας αναμένεται να αναφερθεί στις τρέχουσες εξελίξεις με τον κορονοϊό.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωρίζοντας ότι η κρίση που προκαλεί ο κοροναϊός το διάγγελμα θα αφορά και στις ελευθερίες και τα δικαιώματα. Στο μήνυμά της η κα. Σακελλαροπούλου, ως εγγυήτρια του πολιτεύματος, του Συντάγματος και των θεμελιωδών ελευθεριών, αναμένεται να υπογραμμίσει ότι η αναστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών και η οριοθέτηση της κοινωνικής συμπεριφοράς οφείλεται στις έκτακτες συνθήκες κινδύνου που απειλούν τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή και έχει ημερομηνία λήξης.

Τέλος, σημειώνεται πως αύριο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου θα καταθέσει στεφάνι.

Αναμένεται να παραστεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ενώ έχουν κληθεί οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Θα είναι η πρώτη φορά που η 25η Μαρτίου εορτάζεται υπό τέτοιες συνθήκες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από