Λάδι μαυρίσματος για την παραλία φτιαγμένο από τα χεράκια σας

Φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα

Βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού και με τη λήξη των εξετάσεων θα προσγειωθούμε στην κοντινότερη παραλία για ατελείωτες βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Όλες οι κοπέλες θέλουμε ωραίο, σοκολατένιο χρώμα και πλέον μπορούμε να το αποκτήσουμε με ένα λάδι μαυρίσματος που θα φτιάξουμε πολύ εύκολα στο σπίτι. Ναί, κι όμως! Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνδυασμό από διάφορα έλαια, τα οποία είναι πολύ ενυδατικά και βοηθούν να αποκτήσεις τροπικό χρώμα.

Επιπλέον η αγορά των ελαίων είναι συχνά πολύ φθηνότερη μακροπρόθεσμα, καθώς το επώνυμο λάδι μαυρίσματος τελειώνει συνήθως σε λίγες μόλις χρήσεις. Το συγκεκριμένο λάδι είναι αρκετά ενυδατικό για το δέρμα σου ενώ είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά. Μην ξεχνάς πως όσο πιο υγιές και πιο ενυδατωμένο είναι το δέρμα, τόσο πιο βαθύ θα είναι το μαύρισμα και τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς θα φτιάξεις αυτό το υπέροχο DIY λάδι μαυρίσματος.

Θα χρειαστείς:

3 κουταλιές της σούπας λάδι βιταμίνης Ε ή λάδι καρότου
½ φλιτζάνι λάδι Jojoba
½ φλιτζάνι λάδι από κουκούτσια σταφυλιού
½ φλιτζάνι λάδι καρύδας
Προαιρετικά: μια σκιά ματιών σε μπρονζέ απόχρωση ή highlighter

Πώς θα το κάνεις:

Ανακάτεψε όλα τα λάδι μαζί σε ένα μπολ και στη συνέχεια μετέφερε το μείγμα σε ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού. Εάν θέλεις ενισχυμένη λάμψη, μπορείς να προσθέσεις μια ποσότητα από μπρονζέ highlighter στο μείγμα. Ανακίνησε καλά πριν τη χρήση και εφάρμοσε στο δέρμα σου αμέσως μετά το αντηλιακό.

Αν εξακολουθείς να έχεις απορίες, δες προσεκτικά το video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από