Χέιζ-Ντέιβις: «Η μικροπρέπεια μου δίνει κίνητρο»

Χέιζ-Ντέιβις: «Η μικροπρέπεια μου δίνει κίνητρο»

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις αναφέρθηκε στο τι του δίνει κίνητρο, αλλά και στην επιστροφή του βρίσκοντας ρυθμό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Πολύτιμος στο παιχνίδι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για δεύτερο σερί παιχνίδι στη Euroleague ήταν ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις που μέτρησε 19 πόντους κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στο τι του δίνει κίνητρο, ενώ στάθηκε στην εμφάνιση και την επιστροφή του στην δράση.

Οι δηλώσεις του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις:

Για τη νίκη και την επιστροφή του: «Είναι μία μεγάλη σεζόν, κάθε ομάδα έχει τους στόχους της. Είμαστε ομάδα για Final Four. Δεν είναι το τέλος της σεζόν, θα μας περιμένουν δυσκολότερα παιχνίδια. Όλοι έμειναν υγιείς και προχωράμε, συγχαρητήρια στην ομάδα».

Για το τι του δίνει κίνητρο: «Η μικροπρέπεια. Αυτό θα πω μόνο, η μικροπρέπεια».

Για το ταλέντο του και την αγάπη που εισπράττει: «Ο άνθρωπος που σώνεται από αποθέωση μπορεί και να “πεθάνει” από κριτική. Όσο η μητέρα μου είναι υπερήφανη για μένα, είμαι εντάξει. Από αυτά που κατάλαβα πέρυσι, όταν νικάμε είμαστε ήρωες, όταν χάνουμε είμαστε οτιδήποτε άλλο. Ο στόχος είναι να μείνω συγκεντρωμένος στην ομάδα. Επαναλαμβάνω, είναι μεγάλη σεζόν. Αύριο θα έρθουμε στο γήπεδο και θα κάνουμε τη ρουτίνα μας».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ