Την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ξεκίνησαν σήμερα οι παίκτες του Άρη. Πατέρας έγινε ο Λευτέρης Ιντζόγλου.
Την προετοιμασία τους εν όψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό (10/02, 3 μ.μ.) ξεκίνησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Όσοι από τους παίκτες αγωνίστηκαν στον χτεσινό αγώνα με τη Σπάρτη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Από τις ασκήσεις απείχε προληπτικά ο Χρήστος Μπούρμπος, ενώ ο Κενάν Μπαργκάν συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας του (αισθάνεται σφίξιμο στον προσαγωγό) και αναμένεται να επανέλθει σύντομα.
Ευχές στον Ιντζόγλου
Μπαμπάς έγινε ο Λευτέρης Ιντζόγλου και η ΠΑΕ Άρης ευχήθηκε μέσω ανακοίνωσης στον ίδιο και στη σύζυγό του. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Λευτέρη Ιντζόγλου και στη σύζυγό του, Μαρίνα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, να τους ζήσει, να είναι γερό και να το δουν όπως επιθυμούν».