Μαρσέλο : «Ο Νεϊμάρ μια μέρα θα παίξει στη Ρεάλ»

Ο Μαρσέλο πιστεύει πως ο Νεϊμάρ θα αγωνιστεί κάποια μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μαρσέλο μίλησε για τα σενάρια που θέλουν τον Νεϊμάρ να παίρνει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως είναι σίγουρος ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κάποια στιγμή θα αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο αριστερός μπακ της βασίλισσας προετοιμάζεται με την Εθνική Βραζιλίας για το Μουντιάλ και μίλησε επίσης στους δημοσιογράφους αναφορικά με τους παίκτες που μπορούν να παίξουν στη Ρεάλ, αναφερόμενος στον Κριστιάνο:

«Ο Ρονάλντο δεν είναι ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ Μαδρίτης: εάν ο πρόεδρος θέλει να πάρει κάποιον στην ομάδα του, θα το κάνει. Δεν μπορούμε να λέμε πως υπάρχει ήδη κάποιος και δεν μπορεί να έρθει ο Νεϊμάρ».

Στη συνέχεια εξέφρασε τη σιγουριά ότι ο Νεϊμάρ, θα παίξει κάποια στιγμή στη Βασίλισσα: «Όλοι στα αποδυτήρια επιθυμούν την παραμονή του Κριστιάνο αλλά για τον Νεϊμάρ οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές. Η Ρεάλ θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στο κυνήγι των καλύτερων παικτών. Μία ημέρα, δεν ξέρω πότε, ο Νεϊμάρ θα παίξει στη Ρεάλ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από