Εκτός Μουντιάλ ο Κάλινιτς

Μουντιάλ τέλος για τον Νίκολα Κάλινιτς! Ο προπονητής της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς τον έστειλε πρόωρα σπίτι του.

Η γκρίνια του Νίκολα Κάλινιτς οδήγησε τον προπονητή της εθνικής Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς να τον διώξει από την αποστολή της ομάδας.

Ο Κροάτης προπονητής στην πρεμιέρα του Μουντιάλ απέναντι στη Νιγηρία, άφησε τον στράικερ της Μίλαν στον πάγκο προτιμώντας τον Αντρέι Κράμαριτς μαζί με τον Μάριο Μάντζουκιτς στο βασικό σχήμα. Ο Ντάλιτς είχε αποφασίσει να περάσει τον Κάλινιτς ως αλλαγή στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά ο πρώην επιθετικός της Φιορεντίνα προφασίστηκε ενοχλήσεις στη μέση του με αποτέλεσμα θέση στον αγωνιστικό χώρο να πάρει τελικά ο Μάρκο Πιάτσα.

Η δικαιολογία του Κάλινιτς δεν φαίνεται να έπεισε τον προπονητή της Κροατίας και προκειμένου να χαλάσει το κλίμα της ομάδας τον έστειλε πρόωρα για…διακοπές.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχει αφήσει εκτός εντεκάδας τον Νίκολα Κάλινιτς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Κροατίας, νικώντας και στα τέσσερα.

Για επίσημη ενημέρωση επί του θέματος η Κροατική ομοσπονδία έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου σήμερα το απόγευμα, όπου ο Ντάλιτς θα αναφερθεί εκτενέστερα στο θέμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από