Να μην μπει σε μπελάδες η Βραζιλία, για το θαύμα η Κόστα Ρίκα

Μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες για την πρόκρισή της στους «16» του Μουντιάλ, έχει η Βραζιλία που αντιμετωπίζει απόψε (15:00, ΕΡΤ1) την Κόστα Ρίκα, για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Μετά την -για πολλούς απρόσμενη- ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με την Ελβετία, η «σελεσάο» βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν και απέναντι στην Κόστα Ρίκα, θέλει τους τρεις βαθμούς. Οσον αφορά στην παρέα του Κέλιορ Νάβας, η ήττα από την Σερβία με 1-0, σημαίνει πως εάν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα αποκλεισθεί από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Τίτε δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-3-3 με τους Νεϊμάρ, Ζεσούς και Γουίλιαν επιθετική τριπλέτα, τον Κασεμίρο, τον Κουτίνιο και τον Παουλίνιο να αποτελούν την μεσαία γραμμή και τον Τιάγκο Σίλβα να ηγείται της άμυνας. Ο Μαρσέλο θα παίξει και πάλι σε ελεύθερο ρόλο καλύπτοντας την αριστερή πτέρυγα και ο Ντανίλο θα έχει την εποπτεία της δεξιάς πλευράς.

Οσον αφορά στον Οσκαρ Ραμίρες θα εμπιστευθεί εκ νέου το 3-4-2-1, ένα σύστημα που προσδίδει πλάτος στην ομάδα του, χωρίς να αποκλείονται κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας αποτελεί «καταλύτη», ενώ  οι Γκουζμάν, Μπολάνιος και Ουρένια, θα έχουν την ευθύνη για την επιθετική λειτουργία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη «Zenit Arena» χωρητικότητας 68.134 θέσεων.

Οι πιθανές 11άδες:

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Ντανίλο, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Ζεσούς, Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Παουλίνιο, Γουίλιαν.

Κόστα Ρίκα (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Ακόστα, Γκονσάλες, Μπόρχες, Ντουάρτε, Κάλβο, Γκαμπόα, Ρουίς, Γκουσμάν, Ουρένια, Μπολάνιος.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από