Επιστροφή για δύο στον Ηρακλή

Τάι και Καζναφέρης βρίκονται και πάλι στη διάθεση του Ελευθερόπουλου, την ώρα που ο Κανακούδης παραμένει στα «πιτς».

Δύο επιστροφές είχαμε τη Δευτέρα (19/11) στον Ηρακλή. Ο λόγος για τους Τάι και Καζναφέρη, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Αντιθέτως ο Πέτρος Κανακουδης εξακολουθεί να παραμένει εκτός.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι) και Κώστας Καζναφέρης επανήλθαν στις προπονήσεις ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, γεγονός που σημαίνει ότι υπολογίζονται κανονικά για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Πέτρος Κανακούδης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο (20/11) επίσης με προπόνηση.

Από εκεί και πέρα το ντεμπούτο του Ελευθερόπουλου στον κυανόλευκο πάγκο δεν συνοδεύθηκε από θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο Γηραιός ηττήθηκε με 1-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

Ετσι χάθηκε κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου, με τον Ηρακλή να μένει στους 4 βαθμούς, την ώρα που ο πρωτοπορος Εργοτέλης έχει 12 και οι Απόλλων Λάρισας και Πλατανιάς από 10.

Πλέον οι Θεσσαλονικείος στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ματς, αυτό με τον Απόλλωνα Λάρισας εντός, στις 22/11 (15:00).

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από