Έπος – Ο Μπαλοτέλι απάντησε στον προπονητή που τον είχε αποκαλέσει άμυαλο (vid)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε και μοίρασε ασίστ στο 3-3 της Ντεμιρσπόρ με την Μπεσίκτας και απάντησε με τον πανηγυρισμό του στον προπονητή που τον είχε πει άμυαλο πριν μερικά χρόνια.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι γνωστός εδώ και χρόνια για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα, ο οποίος μάλιστα δεν του επέτρεψε να κάνει και την καριέρα που θα ήθελε και που πιθανότατα θα έπρεπε να κάνει (βάση ταλέντου).

Ο Ιταλός επιθετικός πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία και την Ντεμιρσπόρ και στο χθεσινό ματς με την Μπεσίκτας έγινε για ακόμη μι αφορά viral.

Ο «Super Mario» με γκολ και ασίστ βοήθησε την Ντεμιρσπόρ να φτάσει στην ολική επαναφορά και το 3-3 απέναντι στη Μπεσίκτας, απαντώντας με τον πανηγυρισμό του στον κόουτς που τον είχε χαρακτηρίσει άμυαλο πριν από μερικά χρόνια.

Η αφορμή για να εκδικηθεί τον προπονητή της Μπεσίκτας ο Μπαλοτέλι ήταν αρκετά χρόνια πίσω όταν ο Ιταλός είχε αστοχήσει σε τακουνάκι σε φιλικό της Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα ο Μαντσίνι να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού και τον Σεργκέν Γιαλσίν να αποκαλεί άμυαλο τον Μπαλοτέλι. 8 χρόνια μετά λοιπόν ο Ιταλός πήρε την εκδίκηση του και μάλιστα με επικό και προκλητικό τρόπο, όπως ακριβώς είναι και ο χαρακτήρας του.

Δείτε το γκολ και τον πανηγυρισμό του Μπαλοτέλι:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από