Βοϊναρόφσκι – «Οι Νετς τσεκάρουν προσφορές για Ίρβινγκ, δεν υπάρχει επαφή με Σίξερς» (vid)

Οι Νετς ψάχνουν το κατάλληλο πακέτο για να αποχωριστούν τον Ίρβινγκ, όμως οι Σίξερς δεν είναι μια από τις ομάδες που συζητούν, σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ παραμένει εκτός ενεργού ρόστερ των Νετς μέχρι να εμβολιαστεί, όμως στο Μπρούκλιν κοιτούν ήδη την επόμενη μέρα, η οποία είναι αρκετά πιθανό να μην τον περιλαμβάνει.

Η ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» περιμένει την κατάλληλη πρόταση για να προχωρήσει στην ανταλλαγή του πόιντ γκαρντ της, που έχει προκαλέσει αναστάτωση γι’ ακόμη μια φορά και είναι ανοιχτή σε προσφορές ενδιαφερομένων.

Κάποιοι θα μπορούσαμ μα αναρωτηθούν γιατί δεν έχει προκύψει έστω σενάριο που να συνδέει Μπρούκλιν και Φιλαδέλφεια, με δεδομένη την κατάσταση στην «Πόλη της αδελφικής αγάπης» με τον Μπεν Σίμονς, όπως όμως ενημέρωσε ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Σίξερς και ο General Manager τους, Ντάριλ Μόρεϊ δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται, τουλάχιστον για την ώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ντάριλ Μόρεϊ (GM των Σίξερς) έχει κάνει τηλεφωνήματα σε ομάδες της λίγκας και μίλησε για πιθανή ανταλλαγή του Σίμονς με κάποιον παίκτη-σταρ από άλλη ομάδα. Μία ομάδα που δεν έχει καλέσει, όπως έχω ενημερωθεί, είναι οι Νετς.

Δεν έχει ενδιαφερθεί να τηλεφωνήσει στον Σον Μαρκς (General Manager των Νετς) για τον Ίρβινγκ. Από όσο ξέρω, οι Νετς έχουν δεχθεί κλήσεις από ομάδες για τον Ίρβινγκ αλλά οι ίδιοι δεν έχουν κάνει κανένα τηλεφώνημα σχετικά με μία πιθανή ανταλλαγή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από